Afbeelding

Gelijkspel voor SVBC

Sport

BARGER-COMPASCUUM  - SVBC heeft op de eerste speeldag genoegen moeten nemen met een gelijkspel tegen HH Combi uit Hijken en Hooghalen.

De eerste helft verliep voor de Barger-Compascumers een beetje rommelig. Het was HH Combi dat in de 27e minuut de score opende. Uit een hoekschop kon de bal geheel vrij staand bij de twee paal worden ingetikt. Daarna kreeg HH Combi nog een mogelijkheid maar de bal belandde op de paal. Aan de andere kant leverde Bram Bernsen een goed voorzet af, maar Stan Bijl kreeg de bal op vijf meter van het doel niet in het netje.

SVBC was na de pauze beter op dreef. Een voorzet werd door Sander van Essen doorgekopt naar de tweede paal waarna Tim Funke kon afronden. Vijf minuten later weer een kans voor SVBC, maar Stan Bijl knalde de bal op de deklat. Na een uur spelen was het dan wel raak. Xander Robben werd onderuit gehaald. De strafschop werd verzilverd door Stan Bijl (2-1). SVBC leek op rozen te zitten, maar kreeg in het restant wel de gelijkmaker om de oren. Men kreeg nog kansen op de zege, maar die werden niet verzilverd.