Afbeelding

Geen promotie voor SVV ‘04

ZEIJEN – De nacompetitiewedstrijd tussen SVZ en SVV ‘04 is voor de ploeg uit Schoonebeek niet geëindigd zoals men het graag wilde, want binnen drie minuten kwam de thuisploeg op voorsprong via Patrick de Vries op aangeven van Halid Berbic.

In het vervolg van de eerste helft waren de geel-zwarten dreigender en was Jochem Haverkate dichtbij de 2-0. Pas kort voor rust werd SVV ‘04 voor het eerst gevaarlijk. Bart Moes won het duel met zijn directe tegenstander en legde af op Sam Ridderman, die op zijn beurt de bal over het doel schoot.
In de tweede helft bleef SVZ de bovenliggende partij  en dat leverde na ongeveer een uur voetballen de 2-0 van Johnno Hingstman op. Hij kopte raak via de binnenkant van de paal. SVV ‘04 ging nog wel op jacht naar een beter resultaat, maar grote kansen bleven uit. Ruben Jansen zag nog wel een vrije trap op de voeten van SVZ-doelman Jasper Diedens belanden, maar de 2-0 nederlaag was een feit. SVZ neemt het in de tweede ronde op tegen tweedeklasser Beilen. Voor SVV ‘04 zit het seizoen er op.