WKE-er Lorenzo Brink (rechts) in duel met Dennis Kuiper. Foto: Bennie Wolbers.

Voetballers WKE ‘16 winnen overtuigend van Sellingen

EMMEN -  In de zondag 2e klasse K heeft WKE ’16 goede zaken gedaan door naaste concurrent Sellingen met een 5-1 nederlaag van het Grote Geert Sportpark te laten vertrekken.

WKE besliste de wedstrijd eigenlijk al binnen het half uur, want Sellingen werd direct onder druk gezet. Mike Duinkerken benutte direct de eerste de beste kans van de wedstrijd. Hij kreeg de bal op het middenveld, slalomde langs drie man en liet daarna ook doelman Marnick Klamer kansloos: 1-0. Daarna ging het snel. Harold Wolters zorgde voor 2-0 na een misverstand in de defensie van Sellingen en Jochem Scholten legde de bal klaar voor aanvoerder Henk Bakker die voor de 3-0 zorgde en dat stond het ook nog bij rust. In de tweede helft hoefde WKE niet echt meer, maar Sellingen gaf zich nog niet gewonnen en kreeg ook kansen via Arjan Heeres en Rik Bos terwijl Ian de Vrieze en Rico Boerma ook mogelijkheden hadden om te scoren. Dennis Kuiper wist uit een corner nog wel de 3-1 te scoren, maar uiteindelijk voltooide Harold Wolters in de slotfase zijn hattrick met nog twee treffers (5-1).