Afbeelding

Koploper Weiteveense Boys maakt geen fout

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse D staat Weiteveense Boys ook na afgelopen zondag nog aan kop.

De mannen van trainer Andre Steenhuis wisten de thuiswedstrijd tegen Witteveense Boys met 3-0 in hun voordeel te beslissen. Het was een overwinning die gezien het spelbeeld ook zeker verdiend was, volgens Steenhuis. ,,Wij waren vooral in de eerstee helft de bovenliggende partij, maar hadden wel meer moeten scoren. De 1-0 van Thom Scheper in de 13e minuut en de 2-0 van Roudy Steffens in de 20e minuut gaven maar een matig beeld van de krachtsverhouding.’’
In de tweede helft kon Weiteveense Boys niet echt meer het spel bepalen. De gasten uit Witteveen vonden echter een in topvorm verkerende  doelman Frank Peters op hun weg. Zo werd de bal na een goed geplaatste kopbal door Frank Peters uit zijn doel geranseld. De Weiteveners kwamen daarna niet echt meer in de problemen en helemaal niet meer toen Roudy Steffens met zijn tweede treffer van de middag de 3-0 scoorde. Dat werd ook de eindstand.