Afbeelding

EHS ‘85 boekt tiende zege op rij

ZWARTEMEER - EHS ‘85 heeft zondag de tiende zege op rij geboekt. Zwartemeerse Boys werd met 0-3 verslagen.

De Schanskers waren heer en meester op hobbelige veld dat gedurende de wedstrijd alleen maar slechter werd. Dat EHS ’85 zo fit voor de dag kwam is misschien wel te denken aan de prima voorbereiding met winst op SVBO (zat.) met 1-6 en een trainingskamp in het Duitse Cloppenburg. Het was na 20 minuten toen Jeroen Smit alleen op de keeper van Zwartemeerse Boys afging. Hij omspeelde in eerste instantie de doelman, maar die greep Smit bij zijn benen. De toegekende strafschop werd door Nico Camies feilloos binnen gewerkt. Vijf minuten later was het Patrick Eberhard die een corner binnen kopte: 0-2.

EHS ’85 bleef combineren maar echte kansen kreeg het daarna niet meer. In de 40e minuut ging Andrej Alilovic op het doel van de Boys af, terwijl een verdediger hem probeerde af te schudden. Die gleed uit en pakte de bal in zijn handen. Dat betekende weer een strafschop en ook nu was Camies trefzeker: 0-3.
In de tweede helft speelde Zwartemeerse Boys alleen nog lange ballen en EHS’85 beperkte zich tot verdedigen, maar werd nog één keer gevaarlijk. EHS 85 aanvoerder Eberhard zag een schot hoog in het aangelegen natuurgebied Bargerveen verdwijnen