Afbeelding

SVBO kan geen vuist maken tegen FC Assen

ASSEN - In de zaterdag 4e klasse D heeft SVBO de uitwedstrijd tegen FC Assen met 2-1 verloren.

De geelzwarten wisten in de eerste helft nog wel gelijke tred te houden met FC Assen dat in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen via een treffer van Alessandro Hut. SVBO wist daarna toch de wedstrijd weer in balans te brengen en dat leverde na een half uur spelen de gelijkmaker op via Joey Zwiers.
,,In tweede tweede helft helft werd FC Assen steeds beter en konden wij niet echt meer een vuist maken’’, zegt SVBO-trainer Jan Moes. ,,Onze inzet was tot een kwartier voor tijd dan ook de 1-1 in stand te houden. Dat ging een tijd goed, maar een foutje van onze doelman gaf FC Assen toen echter de kans om 2-1 te maken en die kans grepen zij ook met beide handen aan. En dat was gezien het beeld van de hele wedstrijd wel verdiend.’’