Anco Jansen kon niet echt een stempel op de wedstrijd drukken en werd in deze wedstrijd door de tegenstanders niet gespaard. Foto: Bennie Wolbers.

DZOH ook na vier wedstrijden nog ongeslagen

Sport

EMMEN – In de zaterdag 1e klasse E heeft DZOH de vierde wedstrijd in de nog jonge competitie met 3-1 gewonnen van Hulzense Boys.

De ploeg van trainer Marc van Meel moest aanvankelijk toezien hoe de gasten uit Nijverdal in de eerste helft tot de 1-1 de bovenliggende partij waren. Dat leverde vrij snel de 0-1 op via Kevin Ruiterkamp, maar daarna begon DZOH weer terrein te herwinnen en dat leverde rond de 25e minuut de gelijkmaker op van Max Heijnen.

Na rust kwam DZOH met een iets gewijzigde ploeg het veld in en dat leverde succes op. DZOH werd de bovenliggende partij en wist via Farid Boughaleb, die in de tweede helft in het veld kwam, in het laatste kwartier het verschil te maken door de 2-1 te scoren. Joel Zweerink zorgde uiteindelijk voor de 3-1 eindstand. Promovendus DZOH bleef met deze overwinning ongeslagen en staat op een keurige tweede plaats met 2 punten achterstand op Quick ’20 dat nog geen puntverlies leed.