Afbeelding

Uitblinker Peter van Elten wijst NWVV te weg

Sport

NIEUW-WEERDINGE - De wedstrijd in de zaterdag 4e klasse D tussen NWVV en Mussel begon voor de Nieuw-Weerdingers niet hoopvol, maar ze wonnen uiteindelijk wel met 4-2.

Na een eerste helft waarin NWVV veel te slap aan de wedstrijd begon, kreeg het wel enkele kansen, maar het was Mussel dat halverwege op voorsprong kwam via Cas Groenewold. Na de hervatting was het opnieuw Cas Groenewold die binnen enkele minuten een persoonlijke fout afstrafte en Mussel op een 2-0 voorsprong wist te zetten. NWVV wist echter binnen vijf minuten de wedstrijd de goede kant op te kantelen. Jasper Jansen scoorde de 1-2 en in de 70e minuut was het Peter van Elten die een goede actie van Roy Super met een doelpunt bekroonde: 2-2. Zes minuten later stond het 3-2 via Mark Kok die uit een hoekschop van Peter van Elten de 3-2 binnen kopte. Vijf minuten voor tijd was het Peter van Elten, volgens trainer Johan Hollen de man van de wedstrijd, die met een loeihard afstandsschot de eindstand op 4-2 bepaalde.