Afbeelding

Bargeres maakt goede start met zege op NKVV

EMMEN - Bargeres, dat het afgelopen seizoen net de promotie misliep, heeft bij de start van de nieuwe competitie in de zaterdag 5e klasse G direct zijn visitekaartje afgegeven.

De mannen van trainer Gert Aalderink wonnen de thuiswedstrijd tegen NKVV na een 4-0 ruststand met 5-1. De Emmenaren kwamen al in de 9e minuut op voorsprong nadat Rob de Graaff zich prima vrij speelde en de bal tegen het net plaatste. ,,De schwung zat er direct goed in en vooral in de laatste 20 minuten van de eerste helft wisten wij het verschil te maken. Raymond de Graaf zag een mooie vrije trap zomaar bij de tweede paal in het doel vallen. En twee minuten daarna stond de wedstrijd met 3-0 eigenlijk al in het slot door een treffer van Casper Dorgelo’’, aldus Aalderink. Op slag van rust was het Sander de Bruin die voor een 4-0 ruststand zorgde.
In de tweede helft zag je de ploeg ongewild een tandje langzamer spelen. Nadat Ron Weggens van NKVV een rode kaart had gekregen voor het onderuit halen van een doorgebroken speler wist Koen Tent de bal uit de toegekende vrije trap in de kruising te plaatsen (5-0). Uiteindelijk mocht Justin Pol vlak voor tijd nog de eretreffer scoren voor NKVV.