Afbeelding

NWVV blijft in het spoor van de koplopers

NIEUW WEERDINGE  - Door de 3-0 overwinning op hekkensluiter Erica’ 86 is NWVV nog steeds in de race voor het kampioenschap, maar zeker voor een promotieplaats.

Op eigen veld begonnen de mannen van trainer Johan Hollen goed aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten was het Brian Tent die de score opende en Erica’ 86 duidelijk maakte dat er voor hen deze middag niet veel te winnen was. Na een half uur was het Roy Super die het overwicht van NWVV met een tweede treffer wist uit te drukken.

In de tweede helft speelde NWVV eigenlijk een matige wedstrijd maar scoorde men nog wel. Een kwartier voor tijd kreeg Peter van Elten, net als in de voorgaande wedstrijden, ook nu weer zijn kans en hij schoot de 3-0 binnen.