Stan Wolbers, hier in duel met enkele tegenstanders,  was zaterdag de man van de wedstrijd met een zuivere hattrick en een assist. (foto Bennie Wolbers)
Stan Wolbers, hier in duel met enkele tegenstanders, was zaterdag de man van de wedstrijd met een zuivere hattrick en een assist. (foto Bennie Wolbers)

Stan Wolbers wijst SVBO de weg naar klassebehoud

BARGER-OOSTERVELD - SVBO heeft zaterdag goede zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud. Op het eigen kunstgras werd Nieuw Balinge na een 0-0 ruststand met 4-1 verslagen.

Grote man bij de Barger-Oostervelder was Stan Wolbers, die met een zuivere hattrick voor een 3-0 voorsprong zorgde, maar ook de assist gaf voor de 4-1 van Danny Oosterdijk.

Na de doelpuntloze eerste helft opende Wolbers in de 55e minuut de score. Vijf minuten later was de wedstrijd eigenlijk al gelopen toen Stan Wolbers keurig diep werd gestuurd en nadat hij een aantal spelers het nakijken gaf werd ook het laatste obstakel, de doelman, gepasseerd en kon hij daarna rustig de bal langs een op de doellijn staande speler plaatsen: 2-0.

Weer vijf minuten later mocht Wolbers vanaf de stip aanleggen na een handsbal binnen de zestien. 3-0 en de zuivere hattrick kon worden genoteerd. Even later was het even niet opletten bij SVBO en dat gaf Nieuw Balinge de kans om de eretreffer te scoren.Het slotakkoord was voor SVBO. Vijf minuten voor tijd was Stan Wolbers deze keer de aangever en Danny Oosterdijk de afmaker.