Afbeelding

Bargeres uiteindelijk simpel langs Erica ’86

ERICA - Bargeres heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Erica ‘96 met 1-4 gewonnen.

Het begon allemaal zeer voortvarend voor Erica ’86. Joop van Veen wist de score te openen. 1-0. Het antwoord van Bargeres volgde daarna snel met een doelpunt van Marciano Hummel. 1-1. Bargeres bleef daarna druk houden en dat leverde na een half uur de 1-2 voorsprong op via Jelmer ten Cate.

Bargeres-trainer Geert Aalderink zal ongetwijfeld in de rust wel even hebben aangegeven dat Erica ’86 zich zeker nog niet bij een nederlaag zou neerleggen. Bargeres begreep dat goed en binnen vijf minuten na de hervatting wist Gilles Kalter de wedstrijd in het slot te zetten door de 1-3 te scoren. De thuisclub kon daarna niet echt meer potten breken en moest ook nog toezien hoe Coen Tent een kwartier voor het tijd de eindstand op 1-4 bepaalde.