Deze omhaal van Harm Jan Moesker treft geen doel. Foto: Bennie Wolbers.

Titan maakt geen fout tegen DVC ’59

NIEUW DORDRECHT  - Koploper Titan heeft zaterdag van DVC ‘59 gewonnen. Het werd 1-3 in Nieuw-Dordrecht.

In de eerste helft ging het redelijk gelijk op tot aan de zestien met Titan als de ploeg die wat meer kansen creëerde maar verzuimde die te verzilveren. Zo had Harm Jan Moesker een beetje pech dat een mooie omhaal met net langs de verkeerde kan van de paal achter ging. In de 40e minuut kwam Titan op voorsprong via Jos Smit, die een goede assist van Moesker naar waarde beoordeelde. Vlak voor de thee kwam DVC ’59 met een snel antwoord. Een verre voorzet werd bij de tweede paal door Jeffrey Mink binnen gekopt: 1-1.

Na de thee ging de koploper uit Nieuw Weerdinge op jacht naar de tweede treffer en dat lukte vrij snel. In de 54e minuut was het Jos Smit die Harm Jan Moesker op maat bediende en de 1-2 op het scorebord gezet kon worden. Daarmee was het verzet van DVC ’59 ook al een beetje gebroken, maar de ploeg bleef wel op jacht gaan om voor de tweede keer een achterstand weg te werken. Dat lukte niet. Moesker bepaalde uit een strafschop de eindstand op 1-3.