Afbeelding

Bargeres probleemloos langs laagvlieger Muntendam

EMMEN  - Het was zaterdagmiddag op sportpark De Brinkenhalte in Bargeres prijsschieten bij het duel tussen Bargeres en Muntendam.

De mannen van trainer Geert Aalderink gingen er vanaf het begin vol tegenaan en wonnen na een 6-0 ruststand uiteindelijk met 8-1. Vooral Casper Dorgelo was deze middag heel attent, want nadat hij in de 5e minuut de 1-0 had gescoord, wist hij binnen vijf minuten de stand naar 3-0 te tillen. Het werd daarna een wedstrijd met eenrichtingverkeer naar het doel van Muntendam. In de 15 minuut wist Marciano Hummel na een overtreding binnen de zestien op Casper Dorgelo vanaf de stip de 4-0 te scoren. Een machteloos Muntendam had totaal geen weerwoord en moest toezien hoe Rob de Graaff even later simpel de 5-0 scoorde en Casper Dorgelo met zijn vierde treffer van de middag op slag van rust voor een 6-0 ruststand zorgde.

In de rust bracht trainer Geert Aalderink een aantal nieuwe jongens in waardoor het even weer zoeken was, maar na een kwartiertje was het Jordy de Vries die de stand van 7-0 tilde. Daarna liet Bargeres de teugels even vieren en mocht Muntendam nog de eretreffer maken. 7-1. Het slotakkoord was wel weer voor Bargeres, want met zijn tweede treffer bepaalde Jordy de Vries de eindstand op 8-1.