Afbeelding

Erica ‘86 kan geen potten breken in Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA - Erica ‘86 heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Damacota kansloos met 0-6 verloren.

De mannen van trainer Puck Horstman kwamen al vrij snel op een 2-0 achterstand door doelpunten van Sven Veldkamp in de 7e minuut en van Martin Pinkster een minuutje later. Erica ’86, dat daarmee toch wel een tikje kreeg, deed daarna zijn uiterste best in een poging om de aansluiting weer te krijgen. In de 25e minuut was het opnieuw Martin Pinkster die scoorde en de 3-0 mocht scoren. Daarmee was het verzet van Erica ’86 vrij snel gebroken. Nadat Rodney Meijer nog voor de thee ook nog de 4-0 scoorde, konden de Ericanen niet veel meer uitrichten.

In de tweede helft controleerde Damacota de wedstrijd. Martin Pinkster bepaalde uiteindelijk met zijn derde en Rodney Meijer met zijn tweede treffer van de middag, de eindstand op 6-0.