Afbeelding

Twedo heeft koploper Musselkanaal geen pijn kunnen doen

NIEUW-AMSTERDAM  - De voetballers van Twedo hebben zaterdagavond op eigen veld met 3-5 van Musselkanaal verloren.

De wedstrijd begon voortvarend voor het Twedo van trainer Jannes de Lange. In de 10e minuut opende Dimitri Lazaridis de score en hij wist na iets meer dan een half uur spelen de voorsprong met een tweede treffer uit te bouwen naar 2-0. In de slotfase van de eerste helft sloeg Musselkanaal plotseling keihard toe. Eerst was het Ike Kremer die de aansluitingstreffer mocht scoren en op slag van rust was het Rolf Kayser die voor een 2-2 ruststand zorgde.

Ook in de tweede helft begon Twedo goed en kwam het na een minuut of tien opnieuw op voorsprong via Stan Visser. Twedo probeerde nu deze voorsprong vast te houden, maar na iets meer dan een uur spelen kwam Musselkanaal opnieuw op gelijke hoogte. Nu was het Lennart Fehrmann die de 3-3 binnen tikte en in het laatste kwartier kon Musselkanaal uiteindelijk toch nog de overwinning veilig stellen. Jordy Oost, topscorer in 3C, zorgde voor 3-4 en even later maakte Aron Berends aan alle illusies van Twedo een einde door de 3-5 te scoren.