Afbeelding

Erica ‘86 verzuimt winst te pakken

ERICA  - Erica ‘86 heeft zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Meeden.

De mannen van trainer Puck Horstman begonnen voortvarend aan de wedstrijd en stonden binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong via een treffer van Niek de Wolde. De thuisclub speelde zich daarna enkele opgelegde kansen uit maar terwijl iedereen op de 2-0 zat te wachten was het Meeden dat goed gebruik maakte van open huis achterin en terug wist te komen. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

Erica ’86 behield ook in de tweede helft het overwicht en wist dat met een doelpunt van Joop van Veen tot uitdrukking te brengen. Helaas was ook deze voorsprong snel weer weg na opnieuw slecht verdedigen en Meeden de 2-2 op een presenteerblaadje kreeg aangereikt. Erica ’86 probeerde het daarna nog wel, maar het was een wonder dat er niet meer gescoord werd.

Puck Horstman: ,,Wij hebben ons zelf niet beloond. Niek de Wolde en Joop van de Veen hebben allebei zeker vier keer vrij voor de Meeden-doelman gestaan, maar kregen de bal er niet in. Dat was jammer waardoor de 2-2 eindstand zeker niet onze overmacht in deze wedstrijd goed weergaf”.