voetbal
voetbal

SVV ‘04 te sterk voor Weerdinge

SCHOONEBEEK - SVV ‘04 heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Weerdinge met 4-1 gewonnen.

Sil Wanders opende na een half uur de score en op slag van de rust was het Rick Piek die de thuisclub op een 2-0 voorsprong wist te zetten. Na de thee probeerde Weerdinge, dat door omstandigheden spelers uit het tweede elftal moest inzetten, de aansluiting te vinden. Dat lukte in de 55e minuut nadat Dennie Pol in de zestien onderuit werd gehaald en Remco Eelsing de strafschop binnen schoot (1-2).

Weerdinge probeerde daarna door te drukken en kreeg mogelijkheden op 2-2 met drie, vier opgelegde kansen, maar het scorend vermogen liet de ploeg ook in deze wedstrijd een beetje in de steek. Bij de thuisclub was dat er wel, want in het 75e minuut scoorde Rick Piek met zijn tweede van de middag de 3-1. Sander Kocks zorgde vlak voor tijd voor de 4-1.