Afbeelding

Bargeres maatje te groot voor Erica’86

Sport

EMMEN - Bargeres is zaterdag een maatje te groot gebleken voor Erica 86. Na een ruststand van 4-1 werd het uiteindelijk 5-1.

Bargeres had op sportpark Brinkenhalte geen kind aan hekkensluiter Erica’86. Bargeres-trainer Geert Aalderink  liet na afloop weten dat het nauwelijks een echte wedstrijd was geweest. Ondanks de zege had hij zelfkritiek. ,,Van onze kant was het ook niet best.  Het was te zien dat het al weer enige tijd geleden was dat wij hebben gespeeld. Daarbij hadden we ook te maken met een zwaar veld.’’

In een goed eerste kwartier kwam Bargeres op voorsprong via Marciano Hummel en Casper Dorgelo. Daarna zakte de thuisploeg ver weg. Desondanks lukte het om de voorsprong nog voor de thee uit te bouwen naar 4-0 via treffers van opnieuw Dorgelo en Raymond de Groot. Erica ’86 kwam nog wel via een snelle counter terug tot 4-1 door een doelpunt van Niek de Wolde.

Na de thee had Bargeres eigenlijk alleen de opdracht de wedstrijd zonder kleerscheuren uit te spelen. Bargeres bleef wel druk houden op de verdediging van Erica ’86. Uiteindelijk zorgde Casper Dorgelo met zijn derde treffer van de middag voor de 5-1 eindstand.