Afbeelding

Titan wint simpel van VIOS Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN - In de zondag 4e klasse D heeft Titan donderdagavond goede zaken gedaan door de inhaalwedstrijd tegen het lager geplaatste VIOS Oosterhesselen met 1-3 te winnen.

De mannen van trainer Martin Koppenol waren vanaf het begin de bovenliggende partij door een vroege treffer van Jos Smit. Na ongeveer een halfuur spelen werd de wedstrijd al vroegtijdig in het slot gezet door Harmjan Moesker, met 11 treffers nu topscorer in de deze 4e klasse D. Met deze stand gingen de spelers de rust in.

De tweede helft was net tien minuten oud toen Julian Bruining via de rechterkant op snelheid een opening vond en goed afrondde. De thuisploeg deed vervolgens nog wel wat terug, maar daar bleef het bij.

Door deze overwinning staan de mannen uit Nieuw-Weerdinge nu op de tweede plaats achter Sleen dat twee punten meer heeft, maar ook twee wedstrijden meer heeft gespeeld.