Afbeelding

Weiteveense Boys kom niet tot scoren

Sport

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse D is de wedstrijd op sportpark ’t Amsterdamscheveld in Weiteveen tussen Weiteveense Boys en GKC zonder doelpunten geëindigd.

De thuisclub was de veel beter voetballende ploeg, maar wist met meer dan 70 procent balbezit de vele kansen niet te nutten. Ian Wesseling was in de eerste helft nog het dichtst bij een treffer, maar zag zijn inzet net langs het doel over de achterlijn verdwijnen.

,,Ondanks dat wij veel beter waren, wilde het scoren niet lukken’’, zegt Weiteveense Boys trainer Andre Steenhuis: ,,Ook in de tweede helft lukte het niet. Wij waren wel heel veel aan de bal, maar wisten geen kansen meer te creëren. Aanvallend was het heel moeilijk en was er totaal geen stootkracht dat GKC het moeilijk kon maken. Zelfs nadat GKC met twee rode kaarten (twee keer geel) twee spelers voortijd had zien vertrekken, wisten de boys geen bres te slaan in de GKC defensie. De 0-0 eindstand en dat is na een lange tijd zonder voetbal geen mooi begin. Als wij iets beter bij de les waren geweest, had er zeker iets meer in gezeten. Misschien kunnen wij komende zondag in en tegen Zandpol iets meer gewicht in de wedstrijd leggen. Vandaag zat het er echter niet meer in.’’