Afbeelding

Bargeres ondanks sterke start toch met lege handen

Sport

OOSTWOLD - Bargeres heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen VVS verloren. Het werd 4-2 in Oostwold.

De mannen van trainer Geert Aalderink stonden binnen tien minuten op een 2-0 voorsprong. Casper Dorgelo scoorde in de tweede minuut de 0-1 en Coen Tent zorgde in de negende minuut voor een 0-2 voorsprong. Bargeres was daarna wel de bovenliggende partij en had mogelijkheden om de 3-0 en 4-0 te scoren maar verzuimden de geboden kansen te benutten. Een foutje achterin bij Bargeres was vlak voor de thee de inleiding tot de aansluitingstreffer. Romke Smit tilde zijn ploeg weer in de wedstrijd: 2-1.

Na de thee bleef Bargeres de beter voetballende ploeg. Maar men wist de kansen niet af te maken. Aan de andere kant was het de thuisclub die uit de weinige mogelijkheden wel wist te scoren via Leon Boer, René Dijksterhuis en Romke Smit met zijn tweede van de middag, bepaalden de eindstand op 4-2.

Bargeres-trainer Geert Aalderink: ,,Dit is toch wel een flinke teleurstelling en al de tweede keer dat ons dat overkomt. Wij konden met deze jonge ploeg niet echt omgaan met de fysiek iets sterkere thuisclub. Dat hoort ook bij het leerproces en daar zullen we zeker flink mee aan het werk moeten”.