voetbal
voetbal

SVBO wint weer eens

BARGER OOSTERVELD -  In de zaterdag 4e klasse D heeft SVBO na drie nederlagen op rij eindelijk weer een overwinning gepakt. Na een 1-2 ruststand wonnen de geel-zwarten op het eigen kunstgras met 3-2 van DBK.

De ploeg van trainer Jans Moes moest echter wel even in de achtervolging want de gasten uit De Krim wist al binnen vijf minuten een voorsprong te nemen en stonden na een half uur spelen op 0-2.

Jan Moes: ,,Ik moet zeggen dat DKB vooral in de eerste helft de beter voetballende ploeg was met deze tussenstand als resultaat. Ik vind wel dat het niet had mogen gebeuren, maar de ploeg wist zich gelukkig op het goede moment te herpakken. Vlak voor rust was het Stan Wolbers die een goede en snelle aanval met een mooie doelpunt bekroonde”.

SVBO schakelde na de pauze een tandje bij. Jan Moes: ,,Wij, maar ook DKB, kregen mogelijkheden en terwijl DKB verzuimde om dat ook in klinkende munt om te zetten deed mijn ploeg dat wel. Een kwartier voor tijd stond Stan Wolbers weer op de goede plek om de gelijkmaker te scoren en in de allerlaatste minuut zorgde Marciano Bos met een treffer uit een klutssituatie voor de 3-2 eindstand.