Afbeelding

Weiteveense Boys gaat met 2-1 onderuit

JIPSINGBOERTANGE - Weiteveense Boys heeft zich zondagmiddag geen goede dienst bewezen. De uitwedstrijd tegen JVV werd vlak voor tijd nog uit handen gegeven. Het werd 1-2.

De Weiteveners begonnen wel goed aan de wedstrijd en dat leverde in de 14e minuut de 0-1 voorsprong op. Tim Steffens wist de bal goed achter de JVV-verdediging te leggen waar Dennis Rocks klaar stond om de bal met een ouderwetse punter in hoek te plaatsen.

Weiteveense Boys behield met 70 procent balbezit de controle over de wedstrijd, maar vergat uit drie, vier mogelijkheden de voorsprong verder uit te bouwen.Waar de boys verzaakten te scoren, sloeg de thuisclub toe via Dennis de Roo: 1-1 en dat werd ook de ruststand.

In de tweede helft bleef Weiteveense Boys de betere ploeg, maar verzuimde het opnieuw goed uitgespeelde kansen te belonen met een doelpunt. ,,Als je het dan zelf niet afmaakt, doet de ander het wel’’, aldus de teleurgestelde Weiteveense Boys-trainer Andre Steenhuis. ,,Als het vlak voor tijd dan nog mis gaat is extra zuur.’’

De keeper van Weiteveense Boys wilde een onschuldige lange bal van JVV wegschieten, maar miste. Voor Dennis de Roo was het daarna simpel om de bal in het doel te werken: 2-1.