Afbeelding

Drenthina te zwak voor LTC

Sport

EMMEN - Drenthina heeft zaterdagmiddag geen gevolg kunnen geven aan de in Coevorden met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen CSVC. Men liep op eigen veld tegen de derde nederlaag in vier duels op. LTC won met 1-4.

Na een eerste helft zonder doelpunten was het LTC dat vrij snel na de hervatting de score wist te openen. Stefan Kuntz en Imre de Jonge zorgden binnen het uur voor een 0-2 stand. Drenthina wist daarna nog wel de aansluitingstreffer te scoren via Vince Jager (1-2), maar Roman Djababoe bracht even later weer het verschil op twee treffers (1-3). Drenthina gaf daarmee eigenlijk de wedstrijd uit handen en moest ook nog toezien dat Richard Mulder tien minuten voor het einde voor een 1-4 eindstand zorgde.