Afbeelding

Weer driepunter voor Bageres

MEEDEN - De voetballers van Bargeres hebben zaterdag ook hun derde competiewedstrijd gewonnen. In en tegen Meden werd het 1-4.

Volgens Bargeres-trainer Geert Aalderink was de zege van zijn ploeg verdiend. ,,Wij begonnen wel met een tegenvaller, want in de warming-up raakte onze centrale middenvelder Koen Tent geblesseerd. Zijn vervanger Jelmer ten Cate heeft het overigens prima gedaan.’’

Bargeres begon direct aanvallend druk te zetten en kwam in de 13e minuut op voorsprong via Casper Dorgelo. Een minuut later wist Raymond de Groot de wedstrijd een beetje in het slot te zetten door de 0-2 te scoren. Toch veranderde die situatie op slag van rust, want na een foutje achterin, werd het 1-2 door Ferdi Wortelboer. Na de 1-2 ruststand wist Bargeres de draad toch weel snel en goed op te pakken met een treffer van Rob de Graaf in de 54e minuut. Bargeres moest tot de slotfase geduld hebben dat Raymond de Groot de eindstand op 1-4 bepaalde. Geert Aalderink: ,,Natuurlijk is de 1-4 wel mooi en staan wij met 9 uit 3 bovenaan, maar er zijn altijd verbeterpunten. Gezien de kansen hadden we sowieso ruimer moeten winnen.’’