Afbeelding

EHS ‘85 simpel langs KSC

SCHOONOORD -  EHS ‘85 heeft de thuiswedstrijd tegen KSC met 3-0 gewonnen.

EHS ’85 was vanaf het begin de bovenliggende partij, maar wist dat niet direct in doelpunten om te zetten in de eerste helft. De Schanskers mochten nog van geluk spreken dat op slag van rust doelman Arnold Kassing op fantastische wijze de enige kans van KSC onschadelijk maakte. Na de hervatting ging EHS ’85 voortvarend op jacht naar een treffer en die viel nu wel binnen vijf minuten. Nadat Jeroen Smit op snelheid de KSC verdediging liet staan en ook het overzicht had om de bal breed te leggen, was het voor Andrej Alilovic een klein kunstje om de 0-1 te scoren. Toen tien minuten later Daniek Camies met een schot van een meter of achttien de bal strak in de hoek plaatste, was de wedstrijd gelopen (0-2). Een kwartier voor tijd werd het ook nog 0-3. Marcel Hemme bekroonde een lange solorush bekwaam met een doelpunt.