Afbeelding

Zwartemeerse Boys kreeg te weinig tegen Sleen

SLEEN  - Zwartemeerse Boys heeft zaterdag in en tegen Sleen met 3-2 verloren.

Boys-trainer Tjibbe Bruinsma vindt dat een gelijkspel de verhoudingen beter zou hebben weergegeven. ,,Ik denk dat wij vooral in de eerste helft oppermachtig waren. We kwamen al vroeg in de wedstrijd via een doelpunt van Hidde Walda op een 1-0 voorsprong. Wij probeerden daarna de wedstrijd al voor de thee in handen te nemen, maar halverwege de eerste helft wist Sleen via Jasper Ruinemans weer op gelijke hoogte te komen. Dat werd ook de ruststand.”

In de tweede helft kwam er toch een andere Sleen uit de kleedkamer. De thuisploeg werd feller in de duels en kwam in de 57e minuut via Jorrit Warmolts op een 2-1 voorsprong. Enkele minuten later gooide Jeroen Mens met zijn treffer (3-1) de wedstrijd zo goed als in het slot. Zwartemeerse Boys kwam niet verder dan een aansluitingstreffer van Hidde Walda.