Dennie Pol (11) en Mike Kroeze proberen samen Jeffrey Mink van DVC’59 de doorgang te versperren (foto Bennie Wolbers).

Weerdinge en DVC’59 na gelijkspel nog steeds in bekertoernooi

WEERDINGE - Het bekertreffen tussen Weerdinge en DVC ’59 is zondag geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Daardoor hebben beide ploegen nog kans om door te gaan in het toernooi.

Op sportpark De Luwte achter de molen in Weerdinge gingen beide teams vol voor de winst. De wedstrijd golfde dan ook op en neer en aan beide kanten waren er mogelijkheden. Zowel de thuisclub als de gasten uit Nieuw Dordrecht scoorden, maar beide treffers werden afgekeurd. Pas tegen het einde van de eerste helft wist Weerdinge een opening te vinden en was het Koop Rademaker die zijn ploeg op 1-0 wist te zetten.

Na de rust was het spelbeeld ongewijzigd. Uiteindelijk was het de rappe Gerald Sibon die zijn ploeg na een uur spelen naast Weerdinge wist te schieten: 1-1. Dat was ook de eindstand in een wedstrijd waarin Weerdinge voetballend iets beter was.

Komend weekend zullen de wedstrijden CEC – DVC’59 en Bareveld – Weerdinge de beslissing moeten brengen over wie poulewinnaar wordt. Bareveld en CEC gaan aan de leiding met vier punten uit twee duels.