Alex Blekkink (4) krijgt hoog in de lucht tijdens het wegkoppen van de bal assistentie van zijn doelman Jehovah Mendes. Foto: Bennie Wolbers.

Vv Emmen lijdt nipte nederlaag tegen RKAVV

EMMEN - De voetballers van vv Emmen hebben zondag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. RKAVV uit Leidschendam trok met 0-1 aan het langste eind.

Beide ploegen schotelden het publiek een rommelige eerste helft voor. De gasten kwamen na 25 minuten aan de leiding. RKAVV had vervolgens kunnen uitlopen naar 0-4, maar goed keeperswerk van Jehovah Medes wist verder onheil te voorkomen.

De tweede helft kwam vv Emmen fel uit de kleedkamer met meer strijd en meer fysieke kracht. Na een kwartier was deze storm echter weer geluwd. De mannen van trainer Kevin Waalderbos konden daarna niet echt meer een vuist maken en leden dus de tweede nederlaag op rij.