Hennie de Man met de nieuwe Ligier Pulse 4, een elektrisch aangedreven multifunctioneel inzetbare bedrijfswagen.
Hennie de Man met de nieuwe Ligier Pulse 4, een elektrisch aangedreven multifunctioneel inzetbare bedrijfswagen.

TDM Stadskanaal: nieuw concept met Ligier Pulse 4

Algemeen

STADSKANAAL - TDM Stadskanaal is bekend van brommobielen en scooters, maar biedt nu ook een concept voor de professionele markt: de Ligier Pulse 4, een 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagen die multifunctioneel inzetbaar is. 

Deze brommobiel is duurzaam, schoon voor het milieu en er is geen duur laadsysteem nodig, omdat de stekker gewoon in het stopcontact kan. De Pulse 4 is leverbaar met verschillende accupakketten, waardoor de actieradius verschilt van 100 tot 250 kilometer. De eenvoudige cabine met zeer ruime instap is voorzien van diverse gebruiksgemakken.

Verder kan de Pulse 4 uitgerust worden met verschillende laadbakken die vervangen kunnen worden met een modulair clicksysteem die door 1 persoon in 5 minuten kan worden verwisseld: van kiepbak tot strooi-inrichting, maar ook een bewateringsysteem of geïsoleerde koelboxideaal voor emissievrije bevoorrading in drukke binnensteden is mogelijk. In de ‘last mile’-sector levert dit een groot voordeel op voor het bezorgen van pakketten in krappe of drukke woonwijken. De Pulse 4 - die zuinig is in verbruik, meerdere mogelijkheden biedt en weinig onderhoud nodig heeft - is in twee varianten leverbaar: een korte L1-uitvoering die bestuurd mag worden door iedereen vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs en de lange uitvoering L2, die bestuurd mag worden door personen met een B-rijbewijs. 

Wie meer wil weten is welkom bij TDM Stadskanaal voor een testrit of testperiode. Hennie de Man staat klaar om bedrijven van A tot Z te begeleiden in het proces naar verduurzaming en samen het mobiliteitsprobleem op te lossen.