Afbeelding

Kaartverkoop FestiValderAa 2024 start op 6 april

Algemeen

SCHIPBORG - FestiValderAa vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 7 juli in en om Schipborg. De vroege vogel kaartverkoop start zaterdag 6 april om 10.00 uur.

Als vanouds zal FestiValderAa weer terugkeren met een centraal festivalterrein waar bezoekers kunnen genieten van muziek, theater en kunst. Ook voor de jongste bezoekers zal er op het festivalterrein een ruimte zijn om met hart en ziel te ontdekken. Naast het centrale terrein keren de verschillende theaterlocaties, huiskamers van omwonenden en theatrale fietstochten weer terug. Kortom,het wordt een echt festivalweekend zoals men gewend is van FestiValderAa. De eerste namen van het muziekprogramma zullen op korte termijn bekend worden gemaakt.
Tijdens de vroege vogel kaartverkoop is er een beperkte hoeveelheid weekendbandjes voor het festivalterrein tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar via www.festivalderaa.nl. Wanneer de vroege vogels uitverkocht zijn, start de reguliere weekendbandjes-verkoop. De liefhebbers wordt aangeraden er snel bij te zijn. De dagbandjes voor het festivalterrein en theaterkaartjes zullen op een later moment in de verkoop gaan.
Sinds 2011 verandert elk jaar het stroomdallandschap van de Drentsche Aa drie dagen lang in een fantastisch theater- en muzieklandschap. Dat betekent verrassende artiesten en voorstellingen op diverse locaties in en rondom het dorp Schipborg. Theater voor grote en kleine mensen, cabaret, acrobatiek, beeldende kunst, straattheater, dans, muziek en een uniek festivalterrein.