Afbeelding

Informatiemarkt Plezierig Wonen bij De Bleerinck

Algemeen

EMMEN - Verpleeghuis De Bleerinck in Emmen nodigt het publiek uit om een kijkje te nemen achter de schermen tijdens de Informatiemarkt Plezierig Wonen op zaterdag 20 april. 

Van 13.30 tot 15.30 uur kunnen geïnteresseerden de sfeer proeven en meer te weten komen over alles wat er zich binnen De Bleerinck afspeelt. Het evenement wordt gehouden aan de Spehornernbrink 1 in Emmen en biedt bezoekers de gelegenheid om informatie in te winnen, terwijl ze genieten van het betoverende gitaarspel van Martijn Sikkens. Tijdens de markt zullen vertegenwoordigers uit verschillende beroepen binnen De Bleerinck aanwezig zijn om hun kennis te delen.

Artsen

Bezoekers kunnen in gesprek gaan met artsen en therapeuten van de woonzorglocatie, alsook met de toegewijde medewerkers die dagelijks voor de bewoners zorgen. Of het nu gaat om het ontdekken van het diverse activiteitenaanbod of het verkennen van mogelijkheden op het gebied van uiterlijke verzorging, er is voor ieder wat wils tijdens deze informatieve middag.

,,Dit evenement biedt een unieke gelegenheid voor mensen om meer te weten te komen over ons zorgaanbod en de dagelijkse gang van zaken binnen De Bleerinck’’, aldus Mariska Soppe van Het Uitbureau. ,,We kijken er naar uit om onze deuren te openen en het publiek te verwelkomen op deze speciale dag.”
De toegang is gratis. En dat geldt ook voor de koffie en thee in café De Kniepe.