De eerste plaatjesalbums zijn uitgereikt.
De eerste plaatjesalbums zijn uitgereikt.

Plus Hebels komt met voetbalplaatjesactie SV Twedo

Algemeen

NIEUW-AMSTERDAM - Supermarkt Plus Hebels in Nieuw-Amsterdam is deze week gestart met een voetbalplaatjesactie met spelers en leden-vrijwilligers van voetbalclub SV Twedo.

Mensen die de plaatjes met daarop de spelers van de club willen gaan sparen, kunnen in de supermarkt gratis het benodigde foto-album en het eerste pakje met plaatjes ophalen. De rest van de plaatjes krijgt men de komende tijd bij de boodschappen.

Supermarkt-ondernemer Hebels heeft zich al weken op de actie verheugd. ,,We denken dat het sparen van de plaatjes een geweldig feest zal zijn. Niet alleen voor de leden van Twedo, ook in het hele dorp zal deze actie het nodige teweeg brengen. De extra meerwaarde komt later. Als men de voetbalschoenen allang aan de wilgen heeft gehangen en nog eens terugdenkt aan die mooie tijden die men heeft beleefd. Het heeft wel even moeite gekost want in een korte tijd alle spelers op de foto zetten en de lay-out van het boek samenstellen was een hele klus. Maar met een enthousiast team van vrijwilligers en de medewerking van heel veel mensen is het geheel op een voortreffelijke manier tot stand gekomen.’’

Plus Hebels is al sinds 1999  sponsor van Twedo. ,,We zijn natuurlijk supertrots dat we de club al die jaren hebben mogen ondersteunen en we zijn blij met deze mooie samenwerking. Als lokale supermarkt zijn wij graag betrokken bij wat leeft in de omgeving’’, aldus Hebels. Hij verwacht dat de voetbalplaatjesactie een doorslaand succes gaat worden en dat er een ware run op de plaatjes zal gaan ontstaan.