Het pand van Feringa-Tabak in Emmen.
Het pand van Feringa-Tabak in Emmen.

Feringa-Tabak in Emmen neemt Platzer over

Algemeen

EMMEN - Feringa-Tabak Klimaattechniek in Emmen is de nieuwe eigenaar van Platzer Installatietechniek Weiteveen.

Na 13 jaar is het voor oprichter Jeroen Platzer tijd om een nieuwe weg in te slaan. Voor hem was het vinden van een passende overnamepartner van groot belang. Hierbij stonden continuïteit, een partner waarbij zijn medewerkers een fijne werkgever krijgen en een overnamekandidaat die kwaliteit levert centraal. Daarin vonden de partijen elkaar.

Feringa-Tabak had al langere tijd de wens om het bedrijf uit te breiden met onder meer een team vakkundige medewerkers. Alle medewerkers komen in dienst van Feringa-Tabak. Ook Jeroen Platzer is de komende periode te vinden op het kantoor in Emmen om te ondersteunen bij een vloeiende overgang.

Gosé Feringa: ,,Het is een mooie stap, we kunnen door deze overname groeien en hiermee een groter gebied en meer opdrachtgevers bedienen van installatiewerk tot klimaattechniek en alles daar tussen.’’ Voor medewerkers en opdrachtgevers verandert er inhoudelijk niet veel, afgezien van een gewijzigde bedrijfslocatie en naam, blijven de service en kwaliteit gewaarborgd.