Peter Middendorp, de auteur van 'Neven'.
Peter Middendorp, de auteur van 'Neven'.

Boekbespreking ‘Neven’ bij Facet Emmen centrum

Algemeen

EMMEN - Bij Facet Emmen centrum bespreekt Annette Timmer op zondag 17 maart het boek ‘Neven’ van Peter Middendorp. Zij doet dit samen met de belangstellenden in het kader van de jaarlijkse Boekenweek, die dit keer als thema ‘Bij ons in de familie’ heeft.

Middendorp (1971)is een geboren Emmenaar en auteur van meerdere boeken, waaronder ‘Vertrouwd voordelig’. Hierin wordt aandacht besteed aan het leven in Emmen. Recent kwam het boek ‘De kant van Ada’ uit. Van dit boek wordt momenteel een toneelstuk opgevoerd.

In ‘Neven’ gaat een man met zijn neef, die in een vegetatieve staat verkeert, op reis. Tijdens deze reis denkt hij na over hun gezamenlijke verleden als opgroeiende kinderen, studenten en wiethandelaren. 

De boekbespreking wordt geleid door Annette Timmer. Het boek ‘Neven’ is te verkrijgen in de vestigingen van Facet en staat ook als e-book en luisterboek in de Online bibliotheek.

De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Deelnemers dienen zich aan te melden via facet-emmen.nl of aan de balie van Facet Emmen centrum.