Op een 'vision board' worden dromen en ambities verzameld.
Op een 'vision board' worden dromen en ambities verzameld.

Workshop ‘vision board’ maken bij Facet Emmen

Algemeen

EMMEN - Facet Emmen centrum houdt zondag 25 februari een workshop waarbij de deelnemers leren om hun eigen ‘vision board’ te maken. Dat gebeurt onder leiding van Petra Grooten-Anbergen.

Een ‘vision board’ is een creatieve manier om op een rij te zetten wat de maker in de toekomst wilt bereiken. Het dient tevens als inspiratiebron om actie te ondernemen. Op deze manier kan een ‘vision board’ helpen om dromen en verlangens te realiseren. 

Het maken van een ‘vision board’ kan helpen om dromen te ontdekken. Als dromen of wensen onduidelijk zijn, kan de workshop uitkomst brengen. Via een geleide visualisatie gaan de deelnemers hun droom formuleren. Ze worden uitgedaagd om te kijken naar de diepste wensen en verlangens. 

Een van de stappen is het verzamelen van afbeeldingen en teksten die de cursist raken in relatie tot de dromen. Ze worden op een canvas geplakt en zo ontvouwt zich alles wat iemand wenst op één plek. En wanneer dit zo helder uitgetekend staat, vormen alle losse dromen in het brein ineens als een écht plan. 

Deelnemers mogen eigen foto’s of teksten meenemen, maar dit hoeft niet. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van Facet Emmen centrum. De workshop duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname is niet gratis.