Afbeelding

Sfeervolle kerstmarkt in centrum van Zwartemeer

Algemeen

ZWARTEMEER - In het centrum van Zwartemeer wordt zondag 10 december weer een sfeervolle kerstmarkt gehouden. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen de liefhebbers hun slag slaan. Ook de Kerstman zal aanwezig zijn. 

De markt wordt georganiseerd door werkgroep Centrumactiviteiten Zwartemeer, onderdeel van de Stichting Cultuur Recreatie Toerisme Zwartemeer. De centrumgroep wil er ook dit jaar weer alles aan doen om tot zo’n groot en breed mogelijk assortiment aan kerstcadeaus te komen. Verenigingen, stichtingen en groepen uit Zwartemeer die hun kas willen spekken, kunnen gratis gebruik maken van een marktkraam. Ook standhouders van elders kunnen een kraam huren. Wel is de voorwaarde dat de te verkopen artikelen iets met kerst te maken moeten hebben.

Tevens krijgt zangtalent uit Zwartemeer de kans om z’n zangkwaliteiten te laten horen. Zij kunnen deelnemen aan het ‘open podium’ en de kerstmarkt opluisteren met live muziek.

Degenen die zich willen opgeven voor een kraam of voor het open podium’ kunnen dat doen bij Batterink Mode, telefoon 0591-312568. Voor een kraam kan zich ook melden bij Wildro kraamverhuur, telefoon 06-55783513.