Afbeelding

Drakenbootrace steunt Stichting Ambulance Wens

Algemeen

ERICA - In Erica vindt zondag 17 september de tweede editie van de drakenbootrace plaats. De organisatie is van mening dat maatschappelijke betrokkenheid een groot goed is en heeft daarom besloten een goed doel te koppelen aan de race. 

Er kunnen via de site, onder het kopje ‘Goed doel 2023’ badeendjes gekocht worden. Aan elk badeendje is een nummer gekoppeld.  Een badeendje kost vijf euro. Er zullen prachtige prijzen te winnen zijn, waaronder als één van de prijzen een dagdeel varen met een luxe bootje op de Grote Rietplas in Emmen met wat lekkers toe. 

Winnaars

In de pauze van de drakenbootrace op Erica worden alle eendjes te water gelaten en worden dus de winnaars bekend. Het goede doel is deze keer Stichting Ambulance Wens.

Negen personen

Men kan zich als team inschrijven voor de race. Teams bestaan uit negen personen. Het gaat om acht peddelaars (waarvan minstens twee dames) en een verplichte trommelaar. Meedoen levert naast puur plezier, actie en teambuilding ook gegarandeerd een enorme stoot adrenaline op. De ingang is bij de Ericase brug en de toegang is gratis. Bij HUBO Erica wordt weer een gezellig terrein ingericht, waar een hapje en een drankje verkrijgbaar zijn. Verder zal er voor de kinderen enig vertier zijn. Na de Drakenbootrace en de prijsuitreiking zal er tot 20.00 uur muziek zijn op het feestterreinn.

Badeendjes kunnen worden besteld via www.drakenbootraceoperica.nl. Via deze site kan men zich ook inschrijven voor het evenement.