Passagiers gaan op Groningen Airport Eelde aan boord van een Corendon-toestel.
Passagiers gaan op Groningen Airport Eelde aan boord van een Corendon-toestel.

Meer zomervluchten vanaf Groningen Airport Eelde

Algemeen

EELDE - Er gaan deze zomer meer vluchten naar vakantiebestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde. Diverse reisorganisaties hebben uitbreidingen aangekondigd.

TUI voegt Antalya toe aan het bestemmingsaanbod. In de zomervakantie (11 juli tot en met 29 augustus) zal op dinsdagen en vrijdagen naar deze Turkse plaats worden gevlogen. De reeds geplande bestemmingen van TUI zijn Gran Canaria (Las Palmas) en Mallorca (Palma). 

Corendon heeft aangekondigd in het zomerseizoen een tweede vluchtdag toe te voegen op de route Groningen - Kreta (Griekenland). Ook nieuw in het aanbod van Corendon is dat in augustus één keer per de week naar Rhodos (Griekenland) wordt gevlogen en twee keer per week naar Dalaman (Turkije). De bestemmingen die al ingepland stonden zijn het reeds genoemde Kreta (Griekenland), Mallorca (Spanje) en Antalya (Turkije). 

Verder komt reisorganisatie Sunweb terug naar Groningen Airport Eelde. In de herfstvakantie (21 tot 28 oktober) worden de bestemmingen Antalya (Turkije), Bodrum (Turkije) en Rhodos (Griekenland) aangeboden.

Reisorganisatie Sunair vliegt net als in voorgaande jaren naar de Kanaaleilanden (Guernsey), maar dan voor een langere periode dan vorig jaar. 

Alle vluchten zijn gepland zonder tussenstop.