Anieke Kranenburg is de lijsttrekker van Water Natuurlijk. Foto: Leander Borgmann.
Anieke Kranenburg is de lijsttrekker van Water Natuurlijk. Foto: Leander Borgmann.

Meerdere Emmenaren op kandidatenlijst Water Natuurlijk

Algemeen

EMMEN - Water Natuurlijk, de grootste partij in het algemeen bestuur van Waterschap Vechtstromen, heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen van maart vastgesteld. Op de lijst staan meerdere Emmenaren. 

Lijsttrekker is Anieke Kranenburg (28) uit Enschede. Momenteel is zij de jongste waterschapsbestuurder in de geschiedenis van Vechtstromen. Zij is positief over de kandidatenlijst. ,,Het is een representatieve en gebiedsdekkende lijst van Emmen tot Enschede, met veel deskundigheid, bestuurlijke ervaring, en creatief talent’’, zo laat ze weten.

Op plek 4 op de lijst staat Myrte van Dijk uit Emmen. Zij heeft nu ook al zitting in het bestuur van Vechtstromen. In de top vijftien staan verder nog twee Emmenaren. Op plek 7 is dat Yvonne Boxem en op plek 12 Wim Boonstra. Meer informatie is te vinden op waternatuurlijk.nl/vechtstromen.

De waterschapsverkiezingen zijn op woensdag 15 maart, gelijktijdig met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Water Natuurlijk heeft op dit moment zes zetels in het bestuur van Waterschap Vechtstromen.