Afbeelding

Facet organiseert symposium IedereenZSaam in ATLAS

Algemeen

EMMEN - Facet organiseert woensdag 5 oktober het symposium IedereenZSaam in het ATLAS Theater in Emmen (aanvang 13.30 uur)

IedereenZSaam is een samenwerking in Emmen. Samen met cultuur, onderwijs, het sociale domein, het bedrijfsleven, de gemeente en de inwoners van Emmen bundelt Facet de krachten om samen aan de slag te gaan met het thema eenzaamheid. 

Met IedereenZSaam wordt er één centrale plek geboden om te ervaren wat er in Emmen gebeurt op het gebied van eenzaamheid. Samen wil men het lokale netwerk over eenzaamheid vergroten, betrokkenen inspireren en nieuwe samenwerking stimuleren. Daarbij informeert men met feiten, kennis en onderzoek. 

Nieuwe ontmoetingen en nieuwe acties en samenwerking staan tijdens het symposium centraal. Het symposium is voor inwoners, studenten, ondernemers, professionals en beleidsmakers. Voor iedereen die met het thema eenzaamheid werkt of hier aan wil bijdragen.

Het symposium heeft een zeer gevarieerd programma. In het plenaire gedeelte delen experts hun kennis en doen de bezoekers mee aan de grote kennisquiz. Daarna kan er gekozen worden uit verschillende workshops, zoals over het signaleren van eenzaamheid, weten wat werkt of verbinding door middel van dans. Aanmelden kan via de website van Facet.

!