Proef de Markt en Heleen staan vrijdag weer op de markt in Emmen.
Proef de Markt en Heleen staan vrijdag weer op de markt in Emmen.

Proef de Markt is terug in Emmen

Algemeen

EMMEN - Proef de Markt is eindelijk terug op de weekmarkt in Emmen. Komende vrijdag is Kok van de Markt Heleen weer present met haar mobiele keuken om de heerlijkste hapjes te maken van verse marktproducten.

Door corona hebben de vaste bezoekers van de markt Heleen en haar lekkernijen een tijdje moeten missen. Vrijdag is ze er weer en kan het publiek kennis maken met al het lekkers wat op de Markt in Emmen te koop is. 

Heleen maakt altijd supergezonde én lekkere hapjes met producten die op de markt in Emmen te krijgen zijn. Bezoekers kunnen komen proeven en op ontspannen wijze vitamines komen tanken. Heleen is graag bereid om haar smakelijke recepten met het publiek te delen, waardoor men ook thuis aan de slag kan. 

De weekmarkt in Emmen beschikt over tal van kramen met versproducten. Ook het verdere aanbod heeft de markt doen uitgroeien tot een ware attractie in de regio. Veel mensen doen hier wekelijks hun boodschappen. Iedere week staan er meer dan 100 kramen van 8.00 tot 14.00 uur opgesteld in het centrum van Emmen.