Afbeelding

Walk & Talk bij Facet Emmen over LinkedIn

Algemeen

EMMER-COMPASCUUM - Facet organiseert woensdag 25 mei een Walk & Talk-bijeenkomst in haar gebouw in Emmen Centrum. Er wordt uitleg gegeven over het gebruik van LinkedIn bij het vinden van werk.

Met de Walk & Talk-bijeenkomsten geeft Facet werkzoekenden een kans om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaring te delen. Deelnemers krijgen praktische tips, dit keer dus over LinkedIn. 

Loopbaanadviseur Carolien Prins geeft een korte introductie, waarna de deelnemers zelf praktisch aan de slag gaan met LinkedIn. Na afloop weten ze hoe een goed profiel gemaakt wordt en hoe ze in contact komen met mensen die kunnen helpen bij het vinden van werk.

Wie ter plekke aan de slag wil, dient een laptop, CV en de inlogcodes voor LinkedIn mee te nemen. Er is geen specifieke voorkennis nodig en de workshop is geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde LinkedIn-gebruikers. 

De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Het gebouw van Facet Emmen Centrum staat aan het Noorderplein 101. Opgave kan via facet-emmen.nl.