Afbeelding

43e Viersprongloop in Emmer-Compascuum

Algemeen

EMMER-COMPASCUUM - Buurtvereniging De Viersprong in Emmer-Compascuum organiseert op zondag 24 april  de 43e Viersprongloop.

Deelnemers hebben keuze uit afstanden van 5, 10 en 15 kilometer. De route gaat langs de visvijver en door het centrum. De hardlopers kunnen zich opgeven op de dag zelf vanaf 12.30 uur in het buurtgebouw. Voor alle afstanden geldt een inschrijftarief van 6 euro per persoon. 

Men kan zich ook opgeven als bedrijf of vereniging met een team van 3 of 5 lopers en loopsters. De mannen en dames lopen gezamenlijk de 5 kilometer. De drie snelste tijden per ploeg vormen samen de totaaltijd voor het klassement. Het inschrijfgeld per team bedraagt  15 euro. Wie als bedrijf of vereniging wil meedoen, moet zich opgeven voor woensdag 21 april bij Jan Drenth, telefoon 06-22533266 of via mailadres jan.drenth@outlook.com.

De start van de 5 kilometer voor bedrijven en verenigingen is om 13.15 uur. De start van de 10 en 15 kilometer is om 14.00 uur. Er zijn een sportmasseur en EHBO aanwezig. Iedereen loopt op eigen risico. De startlocatie is het buurtgebouw van De Viersprong aan het Westerdiep OZ 96 in Emmer-Compascuum.