Afbeelding

EHS ’85 stelt teleur tegen DSC ’65

Algemeen

DALERVEEN - EHS ‘85 is gisteravond op sportpark De Hoop in Dalerveen met 6-1 onderuit gegaan tegen DSC ‘65.

Met vijf invallers hadden de zeer gehavende bezoekers geen echte kans. In de 25e minuut opende Rick Sewuster de score en in de 41e minuut werd het via Arnoud ter Bruggen 2-0. Nadat Thijs Meppelink op slag van rust ook nog de 3-0 had gescoord, was de wedstrijd eigenlijk gelopen.

EHS ’85 wist de spanning tot nog enigszins terug te brengen via Jeroen Smit die de 3-1 maakte. Het strijdlustige DSC ’65 bleef echter de bovenliggende partij. Sander Schiphorst Haalweide vond binnen tien minuten twee keer het net  en scoorde de 4-1 en 5-1. Het slotakkoord kwam van Yannick de Zoete in de 80e minuut die voor de 6-1 eindstand zorgde.

Door de winst klimt de formatie uit Dalerveen op naar de zevende plaats. EHS ’85 staat na de nederlaag nu vijfde. Komende zondag moeten de Schanskers op bezoek bij koploper en kampioenskandidaat Titan.