Fred Snoep (rechts) feliciteert het bestuur van de stichting met de prijs. Op de achtergrond de twee nieuwe hoenderhokken zijn. (foto Heintje Wolbers)
Fred Snoep (rechts) feliciteert het bestuur van de stichting met de prijs. Op de achtergrond de twee nieuwe hoenderhokken zijn. (foto Heintje Wolbers)

Heide Maatschappij verblijdt Griendtsveenpark

Algemeen

ERICA - Fred Snoep van de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij is zaterdag naar het Griendstveenpark aan de Berkenlaan in Erica gekomen om de nominatie in het kader van de jaarlijkse actie Kern met Pit te verzilveren. 

Hij deed dat middels het overhandigen van het bijbehorende certificaat en de symbolische cheque van 1000 euro, die inmiddels al verzilverd was voor de bouw van twee nieuwe hoenderhokken.

Fred Snoep: ,,De stichting kreeg maar liefst 400 stemmen om voor deze prijs in aanmerking te komen en daar mogen jullie heel trots op zijn. Ik mag jullie dan ook van harte feliciteren met dit mooie project dat inmiddels gerealiseerd is in dit mooie park dat al jaren met veel vrijwilligers in stand wordt gehouden.’’

Stichting-voorzitter Andre Blaauwgeers is zeer ingenomen met deze mooie prijs: ,,Wij hebben in de afgelopen jaren met veel projecten dit park kunnen realiseren maar zijn toch veel van giften afhankelijk ook financieel in stand te kunnen houden. Met dit hoenderhokproject hebben weer iets aan dit park kunnen toevoegen waarmee wij weer jaren vooruit kunnen. Een woord van dank aan al die mensen die op ons hebben gestemd is dan ook zeker op zijn plaats.”