Kim Braam uit Emmen is 28 kilo afgevallen en het lukt haar nog steeds een gezonde levensstijl te volgen.
Kim Braam uit Emmen is 28 kilo afgevallen en het lukt haar nog steeds een gezonde levensstijl te volgen.

Afvalboek van evaringsdeskundige Kim Braam uit Emmen

Algemeen

EMMEN - Kim Braam uit Emmen heeft een boek geschreven over afvallen en de recepten die daarbij horen. De titel is ‘Slim met Kim’ en het ligt nu in de boekwinkel. 

Braam (1997) vocht jarenlang tegen haar gewicht en de ontevredenheid die ze had als ze in de spiegel keek. Ze wilde zich  fitter voelen, beter in haar vel zitten en gezond zijn. En dat lukte. Door elke dag iets lekkers én gezonds op tafel te zetten, houdt ze nu haar gezonde levensstijl eindelijk vol. In haar boek ‘Slim met Kim’ helpt ze de lezer hetzelfde te doen.

Door te experimenteren en met veel doorzettingsvermogen viel Kim Braam uiteindelijk 28 kilo af. In ‘Slim met Kim’ vertelt ze daar meer over, deelt ze haar recepten en legt ze uit dat lekker eten helemaal niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. 

,,In ‘Slim met Kim’ denk ik mee, stel ik alternatieven voor wanneer ik verwijs naar ingrediënten die misschien niet iedereen standaard in huis heeft en voorzie ik alle recepten van duidelijke instructies. Daarbij heeft het boek ook nog eens leuke tips, tricks en eetwissels die het nog makkelijker maken. Zo maak je jouw nieuwe levensstijl leuk en haalbaar’’, aldus Kim Braam.

!