Zo gaat de vestiging van GaragePark in Emmen er uit zien.
Zo gaat de vestiging van GaragePark in Emmen er uit zien.

GaragePark opent vestiging op Bargermeer in Emmen

Algemeen

EMMEN - Het bedrijf GaragePark gaat een park met negentig garageboxen bouwen op bedrijventerrein Bargermeer in Emmen. De verkoop is inmiddels gestart.

Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten medio volgend jaar, zodat ondernemers hun box in het najaar in gebruik kunnen nemen.

,,We zijn enorm trots dat we onze eerste locatie in Drenthe op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland openen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. ,,Ondanks dat er in de regio veel bedrijvigheid is, zijn volledig gefaciliteerde en zeer goed beveiligde opslag- en werkruimtes nog onvoldoende beschikbaar. We zijn erg blij dat we op deze prachtige locatie in een van de bekendste steden van de provincie talloze ondernemers met ons concept kunnen helpen bij hun behoefte aan lokale opslag- en bedrijfsruimten.” 

Met de bouw van GaragePark Emmen komt het totaal aantal parken van de marktleider op 41, verspreid over heel Nederland. De nieuwe locatie is de achtste uitbreiding van dit jaar. Venema: ,,Emmen heeft ruim 100.000 inwoners en laat al vanaf 2018 een doorzettende groei in het aantal ZZP-ers zien. In maart dit jaar sloot de gemeente zich samen met tachtig landelijke partijen aan bij de City Deal Impact Ondernemen, een netwerk van ondernemers die een positieve maatschappelijke bijdrage leveren. Dit geeft aan dat er in Emmen een echte ondernemersgeest heerst. Daarnaast merken we dat ondernemers en ZZP-ers geïnteresseerd zijn in zowel het huren als het kopen van een box. We hopen dat we met ons concept een welkome toevoeging zijn aan de regio.” 

De oppervlaktes van de boxen varieert van 21 tot 24 vierkante meter. Ze worden voorzien van de meest uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Ondernemers kunnen 24 uur per dag en zeven dagen in de week in hun box terecht.