HoukemaTools gaat binnenkort verhuizen van Weiteveen naar Emmen.
HoukemaTools gaat binnenkort verhuizen van Weiteveen naar Emmen.

HoukemaTools gaat verhuizen van Weiteveen naar Emmen

Algemeen

WEITEVEEN/EMMEN - HoukemaTools gaat verhuizen. Door de gestage groei van de activiteiten van de internetwinkel is de huidige locatie in Weiteveen te klein geworden en wordt verkast naar Emmen.

Verdere doorgroei is op de huidige locatie niet mogelijk. Logistiek gaf dit steeds meer problemen. Dit betekent dat HoukemaTools afscheid neemt van de vestiging in Weiteveen. Vanaf 24 september gaat de winkel hier sluiten en vanaf begin oktober kunnen bestellingen afgehaald worden bij de nieuwe locatie in Emmen.

De nieuwe locatie is gevonden aan de Nieuw Amsterdamsestraat 40 in Emmen op het industriegebied Waanderveld. HoukemaTools werkt samen met een aldaar gevestigde logistieke partner. Dit bedrijf verzorgt straks alle logistieke activiteiten waardoor HoukemaTools volledig de focus kan leggen op de dienstverlening aan haar klanten en de klanten nog meer centraal kan stellen. Tevens geeft deze samenwerking HoukemaTools de mogelijkheid om haar assortiment verder uit te breiden en de serviceverlening aan haar klanten op een nog hoger niveau te brengen. Kortom, HoukemaTools is klaar voor de toekomst.

HoukemaTools laat de verhuizing niet zomaar voorbij gaan. Er kan deze zomer nog geprofiteerd worden van hoge kortingen op veel producten en tevens is er de uitverkoop van de showroom in Weiteveen.

Wie nog een HoukemaTools spaarkaart met punten heeft, kan deze in de winkel in Weiteveen verzilveren tot en met 25 september aanstaande. Hierna is verzilvering niet meer mogelijk. Het tegoed van de spaarpas kan direct ingewisseld worden tegen voorradige artikelen uit de winkel. Het is ook mogelijk om de spaarpunten om te laten zetten naar het Online Spaarsysteem van HoukemaTools.

Voor contactgegevens zie www.houkematools.nl.